Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k 2.9.

1. 9. 2020

V úterý, 2.9., se ještě nebudeme učit. Budeme mít 4. hodiny, takže končíme v 11:40. Budeme odcházet na oběd a potom domů nebo do klubu. Žáci si mají přinést (kdo si ještě nepřinesl) přezůvky, ručník - budou ho mít v lavici, náhradní roušku v igelitovém pytlíku nebo uzavřené krabičce, která zůstane v jejich boxu ve škole. Také pouzdro a pastelky. Na skříňku si mohou přinést zámek. Dále mají mít podepsanou přihlášku na obědy (kdo bude chodit) a ev. složku na dokumenty, které jim budu rozdávat, aby si je nepomačkali.Také si mohou přinést potřeby do VV a TV. Seznam do VV dostanou zítra, ale myslím si, že v něm není nic výjimečného oproti předchozím letům, a pokud něco nebudou mít hned první týden, tak to nevadí. TV v tomto týdnu už nebude, až v pondělí. Rozvrh si zítra opíší.

Budeme si rozdávat sešity i pracovní sešity a podepisovat je. Na to je vhodné mít propisku nebo permanentní fix, aby se podpisy nerozmazávaly. Jinak ale propisku používat nesmí, ani gumovací pero. Inkoust se postupně vytrácí a zápisy mizí, hlavně při vyšších teplotách. Mohou používat pentelku nebo verzatilku, i na rýsování. Hodně se používají pastelky, i v Čj, je proto vhodné je alespoň začátkem týdne zkontrolovat, zda jsou ořezané.

Pokud se budete chtít na něco zeptat, klidně mě kontaktujte přes telefon nebo e-mail.

Společné třídní schůzky budou 7. 9. v 16:00 hod. Jedná se o informativní schůzku ohledně organizace školního roku, ne prospěchu. Proto je společná. Věřím v dobrou spolupráci s dětmi i rodiči.