Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.10.

13. 10. 2020

Hezký den,

!!!  DŮLEŽITÉ  !!! BĚHEM DISTANČNÍ VÝUKY MAJÍ DĚTI NÁROK NA OBĚDY. VŠECHNY DĚTI JSOU AUTOMATICKY ODHLÁŠENY. POKUD BUDETE MÍT ZÁJEM O OBĚDY, MUSÍTE SI JE PŘIHLÁSIT. CHODIT PRO NĚ MŮŽETE VY NEBO DĚTI KAŽDÝ DEN OD 12:00 DO 14:00 HOD. DO ŠKOLKY (VCHOD OD HASIČKY). TOTO PLATÍ  JEN BĚHEM DISTANČNÍ VÝUKY, NE O PODZIMNÍCH PRÁZDNINÁCH.

prosím rodiče všech dětí, aby zkontrolovali, zda se dětem daří (a umí) se přihlásit na jejich google účet pod školou. To je ten A4 papír, který dostávali hned na začátku školního roku. Na jejich e-mailech by měly být pozvánky do učeben, tak je potřeba je odsouhlasit a připojit se tak do těchto učeben, abychom mohli komunikovat přes ně.

Jak již víte, od zítřejšího dne jsou děti doma. Snažili jsme se dnes si o tom co nejvíce podívat, jak to bude zatím probíhat, tak snad to zvládneme. Předpokládá se, že alespoň první stupeň by se měl 2.11. vrátit do školy, takže zatím ani on-line výuku nebudeme řešit. Dětem jsem řekla, že budeme pořád ještě spíše opakovat učivo (vyjmenovaná slova a různé příklady  slovní úlohy do M), do nové látky se zatím pouštět nebudeme. Chtěla bych přejít na komunikaci jen v Googlu, ale tento týden budu používat obě varianty a uvidíme, co se osvědčí.

Úkoly budu zadávat na celý týden dopředu v pondělí, ale každý den bude mít své datum, takže děti budou vědět, že toto je úkol na středu apod. Mohou si to rozložit podle svého - třeba i jeden den udělat úkoly za 3 dny. Pokud se bude něco odevzdávat, bude u toho datum, do kdy to poslat. Nejlépe na google e-mail.  Úkoly v PS do ČJ mají vzadu správné řešení, to kontrolujte dětem sami a pak ev. napsat počet chyb, M podle cvičení. Další info později. Ev. mi pište dotazy, co vás zajímá.