Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.10.

12. 10. 2020

Chtěla bych poprosit všechny rodiče, aby si s dětmi prošli a zopakovali přihlašovací údaje na Google class, které jste dostali na začátku školního roku. Bohužel nastala situace, které jsme se báli a musíme přejít na distanční výuku. Doufala jsem, že se nám ještě podaří tento týden mít informatiku, kde jsem chtěla i s p. uč. Strouhalem s nimi vše projít, ale bohužel už to nestihneme, takže to zůstane na vás, rodičích. Jsou vytvořeny určité učebny v naší třídě a do všech těchto učeben už jsou děti pozvané, pozvánka je na jejich google účtu (e-mailu). Je potřeba toto pozvání přijmout a do těchto učeben se zapsat. Chtěla bych takto zatím (a možná natrvalo) přejít s informacemi jen na tuto google stránku a třídní web nepoužívat, ale teprve si na to zvykám, takže se to budu postupně učit s dětmi a pak se uvidí. Učebna Nemocní by měla fungovat stejně jako na webových stránkách, úkoly pro nemocné. Učebna 4. třída jsou úkoly a informace pro rodiče i děti. Samostatné předměty budou fungovat jen v době distanční výuky.

Pokud budou mít děti 13.10. přístupová hesla u sebe, zkusíme se k počítačům dostat a přihlásit se, nebo jim to aspoň ukáži ve třídě.

Jako e-mailovou adresu pro komunikaci se mnou teď používejte lenkasliacka@zsvelkenemcice.eu. Je to vlastně školní e-mail hlavně pro komunikaci s vámi.

Ostatní informace až zítra, co nám k situaci poví i vedení školy. Všichni ale doufáme, že to bude opravdu jen do 1.11.

Dále bych ale chtěla poprosit rodiče, kteří ještě nezaplatili pracovní sešity, aby tak udělali co nejdřív.

Cesta na Dopravní hřiště do Hustopečí byla dražší, než jsem předpokládala, na žáka to bylo 8,- Kč (4,- Kč jedna cesta). To už je z peněz na VV dohromady vyšší částka, která by nám při nákupu některých pomůcek do VV chyběla. Budu tedy od dětí vybírat 8,- Kč. Prosím vás, abyste jim tuto částku dávali pokud možno přesně, na oplátku dostanou jízdenky. smiley Peníze se budou vybírat, až se dětí vrátí do školy, ještě to pak připomenu.

Zatím přeji všem pevné nervy a klid.